Kysymykset & Vastaukset

1) Voiko sisustustarran kiinnittää kaikkiin pintoihin?

– Sisustustarrat kiinnittyvät useimpiin pintoihin kuten seiniin, huonekaluihin, kaakeliin, lasiin ja oviin. Rosoisiin pintoihin, kuten tiiliseiniin, ne eivät kiinnity.

2) Kuinka pitkä toimitusaika on?

– Sisustustarrojen normaali toimitusaika on noin 1 viikko. Asiakkaiden itse suunnittelemien tekstien toimitusaika on noin 1–2 viikkoa.

3) Voidaanko sisustustarroja tilata myös Suomen ulkopuolelle?

– Toimitamme sisustustarroja kaikkiin Pohjoismaihin.

4) Teillä on monta sisustustarramallia, joita ei löydy haluamani värisenä. Voiko värin kuitenkin saada?

– Yleisimmät värivaihtoehtomme näkyvät sivulla Värit. Kirjoita viestikenttään viesti, jos haluat jonkun toisen värin tai ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

5) Olen piirtänyt oman sisustustarran käyttämällä CorelDRAW -ohjelmaa.  Paljonko tarran teettäminen maksaisi?

– Voimme vastaanottaa EPS-tiedostoja, joten lähetä tiedosto meille ja tiedot sisustustarran mitoista ja väreistä, niin otamme sinuun yhteyttä hinta- ja toimitusasioissa.

6) Onko sisustustarran kiinnittäminen vaikeaa?

– Jokaisen lähetyksen mukana toimitetaan selkeät kiinnitysohjeet sekä asennuslasta. Isonkokoisia sisustustarroja on vaikeampaa kiinnittää, mutta jos tarrasi koostuu useammasta sanasta, kiinnitys onnistuu helpommin, jos leikkaat sanat erilleen ja kiinnität ne yksitellen. Annamme mielellämme neuvoja myös puhelimitse tai sähköpostitse.

7) Voiko sisustustarran poistaa?

– Kun et enää haluaa pitää sisustustarran esillä, esim. seinällä, tai haluat vaihtaa sen toiseen tarraan, niin poistat sen kirjain kirjaimelta. Sisustustarran voi kiinnittää vain yhden ainoan kerran, koska se vaurioituu poistettaessa eikä sen liimapinta pidä enää toista kertaa. Jos olet kiinnittänyt sisustustarran paperitapetille, sana tulee poistaa hyvin varovaisesti.

Toivottavasti olet saanut vastaukset kysymyksiisi. Jos joku asia askarruttaa edelleen, niin otathan yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Back to top